Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 66 – 2011.

Sessie van 19 november 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Cyril, Carole, B-Maya en E-Maya en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: Monsanloran Melchizedek.

 

Monsanloran sprak na 54min                  Totale duur meditatie:1u13min.

 

Monsanloran hier: Hallo mijn kinderen, ik ben erg blij om jullie allemaal hier samen te zien en ik zie dat jullie recorders nu functioneren. Tijdens jullie eerste stappen gaan jullie leren om naar onze stemmen te luisteren en het is pas later dat jullie gaan leren overbrengen wat u hoort en ziet omdat u soms een afbeelding zult krijgen om te beschrijven.

Dit systeem waar jullie in diepe meditatie moeten gaan voordat jullie kunnen ontvangen en verzenden zal nog een paar jaar duren. Het is een oefening om u te leren zich over te geven aan De Geest op zodanige wijze dat uw gedachten, uw intellect zich niet meer in de transmissie zullen mengen. In de tijd, wanneer u meer gekwalificeerd en opgeleid zult zijn, gaat u dit automatisch kunnen doen met open ogen in het bijzijn van anderen. Sommigen onder jullie beginnen receptief te worden aan wat we toefluisteren wanneer ze praten met mensen. Dit is de manier waarop uw woorden zich later zullen vullen met wijsheid, de wijsheid die de persoon tegenover u nodig heeft.

Jullie kunnen zelf oefenen met degenen die tot bij u komen voor hulp door eerst onze begeleiding te vragen voordat u een antwoord geeft en zo "onze woorden" door uw mond te laten stromen omdat we beter dan u de behoeften van anderen kennen. Dit is een oefening die jullie vanaf nu in uw dagelijks leven kunt uitproberen met diegene die tot bij u komen met hun problemen of ervaringen.

Jullie gaan in de toekomst zeer belangrijke Hemelse Wezens te dragen hebben die via u gaan spreken, terwijl jullie zich daar bewust van gaan zijn en de ogen open zullen hebben. Mensen zullen luisteren naar uw stem wanneer u dit doet terwijl ze soms een licht om u heen zullen kunnen zien.

Dat is waarom deze meditaties soms zo zwaar en tijdrovend zijn. We bereiden jullie lichamen, jullie geest en hersenen voor zodat jullie later in staat zullen zijn om deze hogere en zwaardere Hemelse Persoonlijkheden zullen kunnen dragen waarvan sommige u bekend zijn en anderen niet maar we gaan ze jullie hier niet onthullen.

Wij danken jullie om ons hierin te helpen want dit is ons eerste experiment hiermee. Jullie gaan in de toekomst de hemelse uitzendingen van uw lokaal universum kunnen volgen en zullen hiermee weten wat daar gebeurt. De uitzendingen van het Superuniversum zullen voor latere generaties zijn. Jullie gaan dit zien gebeuren binnen 10 tot 20 jaar als jullie deze meditatieoefeningen verderzetten en ons blijft vertrouwen.

Er gaan weldra vele belangrijke dingen gebeuren en jullie gaan helpen de fundering van een “nieuw tijdperk” te stichten die uw medemensen op Urantia naar het tijdperk van Licht en het Leven zullen doen voortbewegen. Jullie gaan hierin helpen samen met veel andere groepen die met ons werken waarvan sommige daarvan bewust zijn en anderen weer niet. Ze zijn allemaal de hoekstenen van de fundering die Urantia in een paar duizend jaar in het tijdperk van Licht en Leven zullen verankeren. Ik ga met jullie allen samenwerken tijdens deze beginfase.

Ik weet dat er nog steeds de grot is in de buurt van een van uw dorpen die jullie "het huis van Maltucia" zijn gaan noemen. Deze grot zal een belangrijke rol spelen in de openbaringen die Maltucia zal voortbrengen. Echter, voordat jullie deze grotten bezoeken, moeten jullie zich meer (materieel) beschermen en moeten jullie ontvangst capaciteiten nog verder verbeterd worden.

Ik zou het waarderen als jullie ten minste eenmaal per week samenkwamen voor deze meditaties, zodat we jullie kunnen verbinden op hogere niveaus. In de toekomst gaan jullie allen onze woorden kunnen horen en uitspreken en ons zelfs kunnen zien. Sommigen onder jullie kunnen nu al onze stemmen horen en doorgeven, anderen kunnen dingen zien en voor sommige is het nog steeds een kwestie van geloof en vertrouwen. Ik verzeker jullie dat het zal komen voor iedereen; als u doorzet, als u het vol houdt, als u gestadig bent en consequent dan brengen wij jullie zo ver.

Wanneer jullie uw medemensen helpen, wanneer jullie werken om hogere spirituele niveaus te bereiken, dan gaan jullie uw levenservaringen op een andere manier begrijpen en gaan jullie opportuniteiten ontvangen. Als u voor God en de mensheid met hart en ziel werkt omdat u graag helpt zonder materiele of andere beloningen te verwachten dan zal die gegeven hulp ook naar u terugkomen maar niet altijd op de manier waarop u het verwacht. Jullie moeten begrijpen dat God niet terugbetaalt met massa’s geld en wanneer u van Hem de nodige hulp ontvangt dan zegt u ook niet: "dat is niet wat ik gevraagd heb, ik wilde dat andere ding".

God kent heel goed uw behoeften en hij zal u mogelijkheden geven om uw leven te verbeteren, om sterker, onafhankelijker en bekwamer te worden.

Probeer niet om altijd alles van anderen te krijgen, Neen, wees degene die geeft.

Uw leven is een associatie tussen u en God. Werk aan jezelf door uw medemens te dienen en door al uw acties met De Vader te bespreken. U zult zien dat door dienstig te zijn onder de leiding van De Universele Vader, Hij u altijd zal bezorgen wat u echt nodig hebt en dat is niet altijd wat u zich hebt voorgesteld. U bent allemaal intelligent genoeg om hiervan vele voorbeelden te erkennen in uw dagelijks leven en te begrijpen wat ik hier bedoel.

Dank u, mijn kinderen en doe zo voort. Dank u, de sessie is hiermee beëindigd.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina