Terugkeer Maya Kosmische Meesters.

Deel 69 – 2011.

Sessie van 30 november 2011- opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Cyril, E-Maya en Wivine

Ontvangen door Wivine

Bezoekers: AYA – Meester Geest n° 7 van Superuniversum n° 7, Orvonton

                  Malvantra Melchizedek

 

AYA sprak na 1u29min        Totale duur meditatie: 1u46min

 

AYA: Hallo, dit is AYA hier, uw Meester Geest nr.7 van Orvonton, uw Superuniversum waarin uw lokaal universum Nebadon is gelegen. Ik kom nog eens tot bij jullie, mijn kinderen, om u te zeggen hoe belangrijk dit werk is dat jullie aan het doen zijn en dat wij goed weten dat deze lange meditaties niet gemakkelijk zijn. Wij zijn al zeer verheugd dat jullie zich daar toe lenen en dat jullie genoeg vrije tijd hebben om ze te doen daar ze broodnoodzakelijk zijn om jullie op het niveau te brengen waarvoor wij jullie bestemmen. Blijf zoals jullie zijn, mijn kinderen, eenvoudig, toegewijd, vasthoudend en vol goede wil.

 

We hebben veel dingen te zeggen en ik spreek hier namens de Triniteit en als Meester Geest van dit Superuniversum. Ik ben degene die dit Superuniversum heeft geschapen met mijn helpers en medewerkers. Ik opereer vanuit de Havona circuits en mijn huisvestings wereld is gelegen rechtover het Superuniversum Orvonton.

 

De Meester Geesten van de Superuniversa werden samen geroepen om te overleggen met de Triniteit en De Allerhoogste over de toekomst van de Buitenwerelden en de evolutie van het Meester Universum. Daar waren ook dingen bij die betrekking hadden op jullie planeet en haar toekomstige bestemming omdat ze is gelegen aan de buitenkant van het Superuniversum Orvonton, tegenover het eerste circuit van de Buitenwerelden. Uw wetenschappers kunnen al activiteiten zien in die buitenwereld met zijn sterrenbeelden in schepping en fusie waarvan uw satellieten soms zulke mooie foto’s kunnen maken.

 

Wij zullen jullie nodig hebben om de Aarde al te bezaaien voor deze verre toekomst en implementeren wat wij jullie later zullen vertellen voor de toekomstige bestemming van Urantia. Wij hebben jullie al gezegd dat nadat uw wereld zal geworteld zijn in het Licht en Leven, nadat gans uw lokaal universum, dit Superuniversum en alle andere Superuniversa zullen verankerd zijn in Licht en Leven dat de Allerhoogste dan Almachtig, God de Allerhoogste zal geworden zijn.

 

Dan zal jullie Aarde aangewezen worden als een “Universiteit voor Volkomene” (van het korps der Volkomenen) om er hun toekomstige roeping te perfectioneren die jullie “Schepper kleinzonen” zouden kunnen noemen. Tracht nu nog niet te begrijpen wat het zou kunnen inhouden, maar het is een grandioze lotsbestemming die ooit de uwe zou kunnen zijn in een zeer verre toekomst.

 

Voor het ogenblik is God de Allerhoogste nog altijd gewoon ‘De Allerhoogste’. Ze is zich zeer bewust van u en ze vraagt ons regelmatig nieuws over u sinds u haar hebt ontdekt en dat u haar woorden en gevoelens van liefde en affiliatie hebt toegezonden. Sinds dat u hebt begrepen en aangevoeld dat ze als een Grootse Moeder voor u is die samen met u groeit net als alle jonge moeders moeten doen wanneer ze zeer jong hun kinderen hebben gehad. U hebt begrepen wie ze was en u hebt zich met haar in uw hart verbonden.

 

Ze heeft dat gevoeld en ze zendt u al haar zegeningen toe en dankt u om van haar te houden als van een Moeder. Een Moeder die u nog niet kunt zien, maar waarvan u nu al de aanwezigheid aanvoelt en u weet hebt van haar bestaan.

Dit was, mijn kinderen, wat uw Allerhoogste, uw Allerhoogste Godin mij vroeg om u over te dragen.

 

Hoe meer mensen zullen ontwaken tot de aanwezigheid van de Allerhoogste, gaan begrijpen wie ze is en die deze verbinding met haar vanuit het hart gaan aanleggen als een kind die van zijn moeder houdt, dan gaan er vele dingen veranderen in het menselijk bewustzijn.

 

Omdat naast een Universele Vader ook een Universele Moeder hoort te staan in de zienswijze van seksueel geschapen mensen zoals u op uw wereld. Dat is de reden waarom we weer en constant een oproep doen aan alle menselijke wezens, of ze van het mannelijke of vrouwelijke type zijn, om met elkaar op gelijke voet te beginnen leven, door elkaar te respecteren, lief te hebben en stabiele gezinnen te scheppen.

Net als jullie Vader Christus Michael en uw Moeder Nebadonia van dit lokaal universum, die u hier op deze aarde hebben geschapen, u het voorbeeld tonen. Uw lokaal universum is één grote familie. U hebt een heleboel broers en zussen op vele andere planeten in dit lokaal universum die niet altijd op u lijken maar u hebt allen dezelfde ouders: Christus Michael en Nebadonia.

 

Dit is de boodschap die ik jullie wilde doorgeven, mijn kinderen. De Allerhoogste, uw Allerhoogste Godin waarin u leeft, stuurt u allen Haar Liefde en Haar Zegeningen toe. Dank u mijn kinderen, dank u om uw hart voor haar geopend te hebben. Tot ziens, mijn kinderen.

 

Malvantra hier: de sessie is beëindigd. Er moet iets uitzonderlijks gebeurd zijn opdat de Allerhoogste, via AYA, u deze woorden van vriendelijkheid en dankbaarheid heeft toegestuurd. Het heeft ons allen hier geraakt omdat het een eerste wondertje is van een menselijk bewustzijn dat zich geopend heeft en aan wie werd geantwoord.

Als meer mensen konden begrijpen wat u hebt begrepen en hun liefde konden zenden op de manier waarop u dat hebt gedaan, dan zouden er veel dingen sneller gaan veranderen in het menselijk bewustzijn. Dan zouden veel meer mensen voelen dat ze omgeven zijn door een kosmische familie en zich niet meer als afgescheiden gaan zien op een kleine geïsoleerde planeet.

 

Dank u mijn kinderen. U beseft niet goed wat we hebben zien gebeuren en wat het heeft veroorzaakt, u zult dat pas later gaan begrijpen.

Tot ziens, mijn kinderen. Ik dank u zeer voor dit onvergetelijke moment dat u ons bezorgd hebt. Bedankt!

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina