Terugkeer M-AYA Kosmische Meesters.

Deel 70 – 2011.

Sessie van 2 december 2011– opgenomen –Nederlandse vertaling -  Origineel Frans/Engels.

Plaats : Mezza Verde te Placencia, Belize

Aanwezig: Cyril, Carole, E-Maya en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

Bezoekers:    AYA, Meester Geest n°7 van Superuniversum n°7, Orvonton

                   Malvantra Melchizedek.

 

Aya sprak na 1u36 min                Totale duur meditatie: 1u43min.

 

AYA: Mijn kinderen, dit is AYA hier. Meester Geest nr.7 van Superuniversum nr.7, Orvonton.

Mijn kinderen, we hebben geprobeerd om een test met Cyril te doen om te zien of hij onze woorden hoort. Het was nog niet overtuigend omdat hij twijfelt dat deze woorden van ons afkomstig zijn. Jij, Cyril zult moeten in het water springen met wat u denkt uw woorden te zijn.

 

Carole, we hebben eveneens geprobeerd om sommige tests met u te doen, maar we moeten eerst nog een paar aanpassingen doen opdat u onze stemmen beter zou horen.

 

E-Maya, u zult binnenkort onze stemmen kunnen horen. Maar we hebben nog steeds enkele problemen om u te laten praten in uw Maya-taal omdat we weten dat u de Engelse taal niet goed begrijpt. Als de woorden in het Engels komen, zullen wij trachten zeer eenvoudige zinnen te vormen met woorden die u kent.

 

Niemand onder u zal in het begin veel spreken. U gaat niet beginnen met grote toespraken, maar het is noodzakelijk dat u begint al was het met 4 of 5 zinnen om eraan te wennen. Jullie twijfelen nog veel te veel, maar het zal komen. Jullie hebben al grote stappen voorwaarts gedaan en wij zijn van mening dat met een paar sessies meer jullie al meer geavanceerd zullen zijn.

 

Dit was het voor vandaag, mijn kinderen, en ik moedig jullie aan om voort te zetten omdat jullie niet ver af zijn om onze stemmen te kunnen horen en eventueel onze woorden te kunnen herhalen. Dank u mijn kinderen.

 

Malvantra: we beëindigen de sessie. Het heeft lang genoeg geduurd en we zijn blij met de manier waarop de dingen vooruitgaan. Ga verder in deze richting, wij zullen jullie begeleiden en jullie gaan er geraken. Dank u mijn kinderen en tot ziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina