Terugkeer M-AYA Kosmische Meesters.

Deel 72 – 2011.

Sessie 16 december 2011 – opgenomen – Nederlandse vertaling- Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: Cyril, Carole, E-Maya en B-Maya, Wivine.

Ontvangen door Wivine.

Bezoeker: AYAMeester Geest n°7 van Superuniversum n°7 Orvonton – De Stem van De Triniteit en De Allerhoogste.

AYA sprak na 1u59min                  Totale duur meditatie: 2u17min.

 

AYA: Mijn kinderen, dit is AYA hier. Ik heb een mededeling voor u. Jullie werden hier niet allen samengebracht om op een hoger niveau van het ‘communicatiesysteem met reflectiviteit’ gebracht te worden maar om u op een hoger niveau van de Spirituele circuits te zetten. Dit niveau geeft jullie veel meer openheid en bewustzijn van de Geestelijke wereld die nog steeds bij manier van spreken ver weg van uw bed is. We kunnen nu zeggen en bevestigen dat deze eerste tests geslaagd zijn.

 

Wij vragen u om aanstaande zondag terug samen te komen zodat we een paar draden meer kunnen aansluiten. Tijdens de volgende sessies zult u beginnen om de stemmen van de Hogere Spirituele Wezens beter te horen; die van de Meester Geesten, van de Melchizedeks, de Aartsengelen, Gabriel van Salvington- hoofd van alle Aartsengelen, Christus Michael en Nebadonia uw Moeder-Geest, De Allerhoogste – de Meest Verhevene – de Constellatie Vaders van Norlatiadek - of Lanaforge- uw Stelsel Soeverein van Satania en natuurlijk ook Machiventa Melchizedek- uw Planetaire Prins en degene die jullie Monjoronson noemen - de toekomstige Magistraat Zoon.

 

Maak jullie niet ongerust, mijn kleintjes omdat jullie nog steeds niet onze woorden kunt herhalen want dat zal in de toekomst wel gebeuren.

Wij bereiden jullie voor, jullie ontvangen een nieuwe bedrading, we brengen jullie allemaal samen in nieuwe circuits en verbinden jullie samen op hogere niveaus zodat jullie beter zouden kunnen zien, horen en begrijpen wat we anderen trachten te vertellen via u. U zult op een dag als een medium zijn waardoor we zullen spreken. Wees er u echter ten zeerste van bewust dat dit jullie niet meer ‘zielsvoordeel’ zal verschaffen dan iemand die niet in staat is om dit te doen en die zijn broers en zussen zeer goed dient op andere manieren.

 

Wij hadden onze redenen en jullie hadden de uwe om dit werk samen met ons te aan te pakken. Het zal echter uw ziel niet meer waarde geven dan andere zielen die niet deel uitmaken van deze groep. Het geeft u meer “mogelijkheden” tot ontplooiing van uw ziel, maar die ontplooiing moet u zelf bewerkstelligen door die bijkomende middelen te gebruiken.

Niemand die enkel als “tussenpersoon” werkt, als een middel waardoor we spreken heeft daarom automatisch meer zielsvoordeel. Onthoudt dit altijd goed.

 

De zielsvoordelen komen voort van uw acties, uw beslissingen, uw hart, uw onbaatzuchtigheid waarmee u uw broers en zussen helpt, de liefde die u voor hen voelt als u hen dient en de Liefde die u voelt voor de Universele Vader. Het is uw wens om vooruitgang te boeken, om te leren, om middelen te vragen voor een onbaatzuchtige dienstverlening die uw ziel zal doen groeien en laten schijnen en niet het feit dat u onze stemmen kunt dragen.

Onthoudt dit altijd en herhaal dit ook aan de mensen dat het niet is omdat u dit op een dag zult kunnen doen, dat u meer waard zou zijn dan hen want dit is een misvatting.

 

Hetzelfde geldt voor jullie, kijk niet abnormaal op naar mensen die onze woorden herhalen, die onze stemmen dragen daar ze slechts een medium waarvan de ene al beter en sneller is dan de andere, want jullie kunnen evengoed uw ziel laten evolueren zonder zulk een tussenpersoon te zijn.

 

Het feit om helderziend of helderhorend te zijn, om onze woorden te kunnen herhalen zoals dit meisje hier voor u doet, betekent niet dat die mensen hun zielen volgroeid zijn, dat zij daardoor meer verdiensten hebben dan een persoon die dat niet kan.

 

Wat veel belangrijker is, is om in onze aanwezigheid te geloven, een Geloof in God te hebben en over zulk een geloof in God te beschikken dat niemand het kan breken. Dat is hier van veel meer waarde dan onze aanwezigheid te kunnen zien, onze stemmen te horen of onze woorden te herhalen.

Ik ga u uitleggen waarom.

 

Wij noemen aardbewoners “Agondonters” omdat jullie moeten voortschrijden enkel door Geloof daar jullie ons niet kunnen zien of horen en jullie moeten opklimmen op jullie eentje, alleen en in extreem moeilijke voorwaarden. Jullie hebben een speciaal type van ontwikkelende zielen met een speciale karakteristiek die jullie zullen meedragen tijdens gans jullie ascensie. Het zal niet zo zichtbaar meer zijn wanneer u Havona en Het Paradijs zult bereiken, maar zodra u zult omarmd zijn door De Vader en een Volkomene geworden bent die zich aansluit bij het “Korps der Volkomene” dan zal het "kenmerk van de Agondonter" terug zichtbaar worden, van degene die blind en doof moest opklimmen, alleen met zijn Geloof en Liefde voor de Universele Vader.

Dat is wat belangrijk is…..en enkel dat.

 

Niettemin gaan allen onder u ooit onze woorden correct kunnen herhalen. Als groep en als individu zullen jullie van grote waarde zijn voor ons. Jullie gaan niet alleen taken te doen hebben op deze materiële wereld maar ook op andere werelden terwijl jullie nog hier zijn en dat is alles wat ik daarover nu zal vertellen en uitleggen.

 

Dank u, mijn kinderen, om ons van dienst te willen zijn, om het geduld te hebben zo lang in stilte te blijven en ons te vertrouwen zoals jullie nu doen.

Voelt u nu niet meer ongemakkelijk en zeker niet inferieur aan degenen die ons beter kunnen zien of horen. Het feit om ons nu niet kundig te kunnen zien of horen ontwikkelt een kwaliteit die zeer noodzakelijk zal blijken voor latere taken; het ontwikkelt een geloof en een vertrouwen in de Hemelse Ordes, in ons, dat niet kan worden vernietigd.

 

Dank u, mijn kleintjes, ik dank u hartelijk en we zullen elkaar zondag opnieuw ontmoeten. Onze Allerhoogste, uw “Queen Mom”, is altijd in jullie buurt. Ze volgt al uw bewegingen; ze is vrij veel geďnteresseerd in wat jullie doen en stuurt jullie haar liefde. Dank u mijn kinderen. Tot weerziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina