Terugkeer M-AYA Kosmische Meesters.

Deel 74 – 2011.

Sessie van 23 december 2011 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig:  B-Maya, E-Maya, Cyril, Carole en Wivine.

Ontvangen doorWivine.

 

Bezoeker: AYA – Meester Geest n°7 van Superuniversum n°7 Orvonton, De Stem van De Triniteit en De Allerhoogste.

 

AYA sprak na 58min            Totale duur meditatie: 1h27min.

 

AYA: Het is Aya hier. Mijn lieve kinderen, ik kom u een vrolijk kerstfeest wensen en wanneer we elkaar volgende week ontmoeten zal ik u een gelukkig Nieuwjaar 2012 wensen.

Ik weet dat voor het einde van het jaar 2012 vele catastrofes werden voorspeld in de Amerikaanse continenten en in Europa. Deze einde der tijden profetieën komen niet van Het Licht, maar van de duisternis en de datum van 21 December 2012 was bedoeld om het begin in te luiden van hun heerschappij.

 

Het begin van de Heerschappij van De Geest of de opeising van deze planeet door Christus Michael-Jezus en De Universele Vader was gepland voor eind 2011; wat is gebeurd en het is actief sinds vele maanden. U hebt daar allemaal aan geholpen samen met vele anderen. Vele mensen uit verschillende religies over de hele wereld hebben zich ingezet om “Het Kosmische Lichtnetwerk” van Christus Michael en De Universele Vader te implementeren.

 

U weet over de Melchizedeks uit het Urantia Boek, maar wees u ervan bewust dat ze andere namen dragen in veel verschillende culturen. Machiventa Melchizedek verbleef bijna honderd jaar in de regio van Palestina met Abraham, de peetvader van het Christendom, de Joodse religie en zelfs de Islam. Hij kwam hier op een dag in het vlees en onderwees Abraham alles; hij was destijds gekend als de "Wijze van Salem". Zijn priesters zijn tot in Azië gegaan en hebben daar veel filosofieën beďnvloed in die regio's die nog steeds bestaan.

 

Ooit zult u begrijpen dat vele religies fundamentele waarheden bezitten afkomstig van Christus Michaël via de Melchizedeks en dit geldt ook voor de oude Maya-religie. De Melchizedeks heersen over deze planeet sinds honderden duizenden jaren. Toen de planetaire Prins Caligastia hier 500.000 jaar geleden aankwam heeft hij gedurende 300.000 jaar goed werk geleverd en dan zijn de Melchizedeks vertrokken maar toen hij de opstand omhelsde kwamen ze terug om de planeet opnieuw te beheren.

Sinds 200 000 jaar hebben leden van het "sterfelijke korps" van Caligastia, die trouw gebleven waren aan Christus Michael en de Universele Vader, veel geheimen en kennis over de hele wereld verborgen om te openbaren als de tijd rijp is.

 

U bent de houders van een klein deel van deze oude kennis en ooit zult u in contact komen met anderen die u andere geheime kennis zullen bijbrengen. Nu staan jullie echter onder onze voogdij, onze zorgen en wij zullen jullie begeleiden en aanleren wat we in gedachten hebben. We weten dat uw hart wenst te dienen, dat u middelen wenst om te helpen en dat het geen materiële middelen zijn waarachter jullie vragen.

U kunt slechts een beetje helpen met materiële middelen en dat zou niet fair zijn tegenover mensen zonder geld die ook dienstig willen zijn. Hoe kunnen zij van dienst zijn als men denkt dat geven slechts een geldkwestie is? We horen vaak: "Oh God, geef me genoeg geld zodat ik mijn kinderen kan helpen, mijn broers en zussen en de anderen!".. .Dit is niet de manier waarop u dienstig hoeft te zijn, dit is niet de manier waarop wij u gaan aanleren om te helpen.

 

U moet hen zelfrespect bezorgen; u moet hen leren over De Vader en de begeleiding van “de innerlijke Vader”; Wees vriendelijk en luister naar mensen, geef hen moed om te vechten, leer ze op hun eigen benen staan en in hun eigen kracht komen zodat hun zielen groeien, sterk worden en dat ze trots op zichzelf kunnen zijn.

 

Dit betekent niet dat u uw kinderen financieel niet mag helpen of een vriend in financiële nood. Wees echter altijd voorzichtig dat u anderen niet (financieel of anderszins) afhankelijk van u maakt; maak er geen luierikken van omdat u hen daar geen dienst mee bewijst. Er moet evenwicht en harmonie zijn in alles. Iemand verwennen is niet altijd de juiste manier om te helpen, geef hulpmiddelen of onderwijs om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Dit zijn allemaal nieuw leerprocessen: hoe een goede ouder zijn, een goede grootouder, een goede tante, een goede buur en hoe jongeren opvoeden. Dit zal een enorm leerproces zijn dat wij u zullen aanleren zodat u het voorbeeld kunt weergeven.

 

Wij zullen u niet onderwijzen hoe geld te verdienen en uit te geven. Wij gaan u echte waarden onderwijzen waarvan de basis uw liefde voor de Universele Vader is met de kennis van de “inwonende vonk van God” en hoe een verenigd gezin oprichten met verantwoordelijke ouders die een voorbeeld zijn voor hun kinderen.

 

Het ‘kosmische Lichtnetwerk van Christus’ of wat u “het lichtnetwerk van de Melchizedeks” noemt is nu geďnstalleerd rond de Aarde als een bron die u zal helpen evolueren en dat is uw verantwoordelijkheid. Wij hebben ons werk gedaan, nu is het verder aan de mensheid en wij zullen daar staan om te helpen.

 

De reden waarom we meer mensen nodig hebben die onze stemmen kunnen horen en herhalen is omdat we de hele wereld willen bereiken. Hoe meer mensen dit kunnen des te sneller de berichten zullen verspreid worden. Als u een normale evolutie zou gehad hebben zonder de 200.000 jaar quarantaine zouden al veel mensen deze capaciteiten bezitten maar nu hebben we een heleboel ‘verbindingen’ te doen en nog veel meer om u tot daar te brengen en het is waar dat zij die bepaalde genetische begaafdheden hebben het voor ons gemakkelijker maken.

 

Om u een voorbeeld te geven: u weet hoe belangrijk goede communicatie is in een groot bedrijf of zelfs in kleine bedrijven. Een bericht dat een manager uitzendt moet correct worden bezorgd aan de werkers die de taken uitvoeren. Nou hier is het hetzelfde: wij hebben mensen nodig die in staat zijn om onze berichten te horen en die deze zo nauwkeurig mogelijk kunnen overbrengen aan diegenen die het nodig hebben om ze te horen. U zult allen ooit onze stemmen kunnen herhalen en wanneer u klaar bent en wij klaar zijn met het systeem dat we hier met u testen... wees gerust, dan zullen jullie ook van start gaan.

 

Waarom eerst met dit meisje hier?

Ze oefende jaren een systeem om haar gedachten in haar hoofd te vergrendelen zodat ze haar innerlijke leiding of intuďtie kon volgen omdat ze onze stemmen niet kon horen en door dit te doen heeft ze langzaam een bepaalde capaciteit ontwikkeld waarmee wij konden werken door er sommige verbindingen aan toe te voegen.

Ze heeft dat niet ontvangen omdat haar ziel meer ontwikkeld was dan die van jullie. Dit werd mogelijk gemaakt omdat ze pogingen heeft ondernomen om haar te laten leiden door De Geest en niet door haar eigen denken en dat heeft haar meer dan 10 jaar in beslag genomen om dit te ontwikkelen.

Het is aan jullie om te begrijpen dat als u geen genetische predispositie hebt hiervoor u dezelfde inspanningen zult moeten leveren. Ze is een voorbeeld dat door inspanning, geduld en consistentie dit mogelijk is en jullie zijn de gelukkigen omdat jullie het sneller zullen bereiken dankzij onze hulp.

 

Dank u, mijn kinderen en Zalig Kerstfeest. Tot ziens, mijn kinderen.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina