Terugkeer M-AYA Kosmische Meesters.

Deel 76 2011.

Sessie van 30 december 2011 opgenomen- Nederlandse vertaling- Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize

Aanwezig: B-Maya, E-Maya, Cyril, Carole en Wivine.

Ontvangen door Cyril en Wivine

 

Bezoekers: Malvantra Melchizedek

AYA Meester Geest n 7 van Superuniversum n 7 Orvonton De Stem van de Triniteit en De Allerhoogste.

De Allerhoogste via AYA.

 

Malvantra sprak na 55min Totale duur meditatie: 1u46min.

 

Malvantra Melchizedek ontvangen door Cyril: Hallo iedereen, het is Malvantra hier.

Mijn jongen, we gaan een andere manier proberen om met u te communiceren. Blijf rustig en herhaal...

In tussentijd wensen wij jullie een Gelukkig Nieuwjaar, een jaar vol geluk en wees er van overtuigd dat we aan uw zijde staan.

Wij danken je en vertel aan de anderen wat je hebt gevoeld en hoe we door je heen gesproken hebben.

AYA ontvangen door Cyril: dit is AYA hier. Zie je nu, het was nog niet gedaan. Je hebt enkele problemen gehad, maar het zal gaan. Wij vinden dat dit systeem beter is voor jou. Jullie zijn niet allemaal gelijk. Sommigen verkiezen andere manieren en ik denk dat dit beter zal zijn voor jou in de toekomst.

Ook ik wens jullie een Gelukkig Nieuwjaar. Jullie zijn allen mijn beschermelingen.

Dank u wel, dit was het.

{Commentaar van Cyril aan de groep: Ik had een verschrikkelijke angst wanneer Wivine aankondigde tijdens de meditatie dat ze gingen proberen om me te doen spreken. Maar ik heb die angst kunnen overwinnen. Voor het eerst hoorde ik hen binnen in mij praten. Niet in mijn hoofd. Het was alsof ik in een buis in de ruimte was, ik kon niet meer bewegen en ik voelde niets behalve pulserende sensaties in mijn hoofd. Na de komst van AYA, heb ik hen zo bedankt uit het diepst van mijn hart voor dit geweldige geschenk. Ik heb gehuild van emotie. Toen hoorde ik iemand zeggen, ik weet niet wie: "er is niets verkeerds met ons te bedanken, maar u moet weten dat dit een normale zaak is. Het is later gekomen voor jullie ten gevolge van de verbreking van de aansluitingscircuits. Maar het is een normale zaak waaraan jullie zullen wennen".}

 

De Allerhoogste ontvangen door Wivine: mijn kinderen, ik ben De Allerhoogste die tot u spreekt, uw Koningin-Moeder.

Ik gebruik de stem van AYA op dit moment, uw Meester Geest nr.7 van Superuniversum nr.7, Orvonton, om met jullie te praten.

Ik wens jullie een Gelukkig Nieuwjaar 2012.

 

Het jaar 2012 zal het jaar zijn waar mijn aanwezigheid zich veel meer zal laten voelen via uw Moeder-Geest Nebadonia.

Wanneer wij, sommige van de Paradijs Godheden, een mens willen bereiken dan doen we dat via de Goddelijke Hulp en Bijstand van de lokale universa. Jullie gaan meer en meer mijn liefde voor jullie, mijn verbinding met jullie voelen omdat uw Moeder-Geest Nebadonia daartoe gemachtigd werd door mij en de Oneindige Geest.

 

Ik moet opgroeien tot een Almachtige Godheid en mijn groei gaat hand in hand met uw groei en uw ervaringen.

 

Veel dingen zijn nu veranderd in dit lokaal universum en op jullie planeet. Veel zullen ontwaken door onze oproep en bewust worden dat ze kosmische burgers zijn en niet alleen stervelingen op een verloren planeet ergens in de ruimte.

 

Ons doel voor het jaar 2012, is dat er meer mensen gaan beseffen dat ze deel uitmaken van een Groot Universum; dat ze een heleboel broeders en zusters hebben, veel hulp van de Hemelse Wezens om hen heen en dat ze de Liefde van de Universele Vader bezitten en van Christus Michael en Nebadonia, hun Scheppers.

 

Jullie gaan meer van mij horen in het jaar 2012.

Het is de eerste maal dat ik een direct contact heb met jonge kinderen op een planeet en dat contact gaat ons allen samen helpen groeien.

 

Dank u mijn kinderen en Gelukkig Nieuwjaar 2012. Tot ziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina