DE MAGISTRAAT MISSIE IS REEDS BEGONNEN.

Sessie nr.2 van 7 januari 2012 – opgenomen – Nederlandse vertaling – Origineel Engels.

 

Plaats : Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: Cyril, Carole, B-Maya, E-Maya en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

 

Bezoeker: AYA – Meester-Geest n°7 van Superuniversum n°7 Orvonton – De Stem van de Triniteit en van De Allerhoogste.

 

Totale tijdsduur van de meditatie: 1u40min

AYA: Dit is AYA hier, Meester-Geest N°7, de Stem van de Triniteit en van De Allerhoogste. De Meester-Geest van het Superuniversum waar u in leeft.

Wij zijn hier terug met een belangrijke kwestie voor jullie.

De Allerhoogste is nu bevoegd met de faciliteit direct contact te maken met u allen hier. Zij zal haar aanwezigheid laten voelen en spreken tot de kinderen van Urantia langs jullie. U zult haar ambassadeurs zijn die anderen De Universele Vader en De Universele Moeder zullen leren kennen die we allemaal helpen groeien door onze ervaringen en ons werk.

Uw lokaal universum is zwaar geteisterd geweest door verschillende opstanden. Maar dit alles gaf zulk een ervaring aan uw Schepper-Zoon Christus Michael, Jezus toen hij op Aarde was, aan uw Moeder-Geest Nebadonia, en ook aan ons de Meester-Geesten en De Allerhoogste. Het is door al dat werk en de hulp en de bijdrage van alle Hemelse Wezens van het Paradijs en De Universele Vader dat we Christus Michael hebben kunnen helpen zijn Plannen uit te voeren en hem een Avonal Zoon te bezorgen die voor een Magistraat Missie op jullie planeet zal komen. Alles werd in gereedheid gebracht zodat deze Magistraat Missie nu van start kan gaan.

U maakt deel uit van wat men de Magistraat Missie noemt in de zin dat u de grond voorbereidt, een huis, een plek op Aarde zodat het mogelijk is voor de Magistraat Zoon om hier te komen. Wij bedoelen hier niet dat u letterlijk een huis van steen of hout klaarmaakt of bouwt waar hij zou kunnen in wonen als hij hier in een fysiek lichaam zal vertoeven. NEEN!

U bereidt het bewustzijn voor van de mensen om u heen. U helpt zoals zo vele anderen zijn komst voor te bereiden. Zodat er voldoende plaatsen op Aarde zullen zijn waar hij kan worden omringd door mensen die zich bewust zijn van zijn komst, die dicht staan bij hun God Fragment (Gedachtenrichter)en die al veel verder geëvolueerd zijn in het Kosmische Bewustzijn, die een Morontia Bewustzijn bezitten.

U bereidt dit voor. U bereidt dit voor als een tuinier zijn grond waar hij later zijn zaden zal zaaien. Er zijn vele controverses rond de komst van de Magistraat Zoon. We wensen niet dat u daarop ingaat.

Weet dat u ons allen helpt, elk met uw eigen capaciteiten, om de wereld voor te bereiden en een groot deel van uw broers en zusters van de toekomstige generaties voor deze komst.

Veel dingen werden gezegd over de “Sterfelijke Staf” van de Magistraat Zoon. Dit zijn slechts mogelijkheden. Aangezien de datum van zijn komst absoluut niet bekend is en dat het zeker niet voor morgen zal zijn, willen wij niet dat u met zulke gedachten rondloopt. Het zou nog wel eens een 50tal jaren kunnen duren vooraleer de Magistraat Zoon hier werkelijk met een fysiek lichaam rondloopt.

Dus blijf realistisch en help ons de grond voor te bereiden waarop hij eens zal wandelen om de Mensheid te helpen evolueren naar het stadium van Licht en Leven.

Laat iedereen geloven wat hij wil daar iedereen zijn persoonlijke begeleiding heeft, zijn Gedachtenrichter, zijn engelen en andere gidsen en de liefde van Christus Michael en Nebadonia. Geloof is zeer persoonlijk en het is het niet waard om hierover ruzies en oorlogen te beginnen.

U evolueert allen met uw eigen geloof en hoe u de dingen begrijpt. Het enige dat echte waarde heeft is uw liefde voor De Vader, dat u ervan houdt om De Vader dienstig te zijn door uw broers en zusters te helpen nu hier op Aarde en later anderen op andere planeten zodra u op de Morontia werelden zult vertoeven. Dat is het enige wat van belang is.

Wees blij dat u de oproep van de Magistraat Zoon hebt gehoord om hem te helpen zijn komst voor te bereiden, wanneer dat ook moge zijn aangezien u van grote waarde bent voor hem.

Zelfs al zou hij nu in een fysiek lichaam rondlopen, hoe zou u hem herkennen? Welke huidskleur moet hij hebben: wit, rood, geel, blauw, zwart of bruin? Hoe zal hij eruit zien?

U hebt nu al veel mensen die zeggen dat ze de belichaming van Jezus Christus zijn in zijn tweede komst. Binnen een paar jaar zullen er mensen rondlopen die zeggen dat ze de Magistraat Zoon zijn. Hoe gaat u weten dat het waar is of niet? En aan wie gaat hij zich het eerst voorstellen? Hoe gaat u dat weten?

Schep geen verwachtingen mijn kinderen en wacht niet op de komst van de Magistraat Zoon of op een tweede komst van Jezus in het vlees. Weet dat u voor de Plannen van Christus Michael werkt en dat u helpt om deze te verwezenlijken. U hebt bijgedragen in het opnieuw verbinden van deze Aarde met de Universum circuits zonder het te weten en u zult nog meer helpen in de toekomst. Zeker en vast hebben de Hemelse Wezens het grootste deel voor zich genomen maar we hadden mensen nodig om hieraan te helpen, daar het de mensen zijn die hun broers en zussen moeten helpen en dan zullen wij nog meer helpen.

U woont nu in tijden van grote veranderingen en geschiedenis op jullie planeet. U zult een grote hulp zijn; de Maya's voor hun volk en de anderen voor de mensen van hun land. Vele deuren zullen open gaan voor u, wat u zult aanraken zal veranderen. Wat u zult zeggen en uitspreken zal transformeren en velen zullen u hierin volgen. Velen zullen van u leren en worden net als u.

Blijf voortdoen zoals u bezig bent en vervolgens zullen meer en meer mensen gaan begrijpen wat echt waarde heeft zodra ze geleerd hebben om rechtstreeks contact op te nemen met inwonende Vader.

Besef dus heel goed dat de Magistraat Missie al begonnen is en dat het niet nodig is dat Monjoronson nu al in een fysiek lichaam rondloopt om deze Missie op te starten. De Magistraat Missie begint door personen op de hoogte te stellen dat zoiets zal gebeuren en door mensen bewust te maken dat ze nu al voor de Magistraat Zoon kunnen werken, nu tijdens hun leven hier en nu.

Dat zij zijn komst in een fysiek lichaam aan het voorbereiden zijn en dat dit nog wel eens een paar generaties zou kunnen duren vooraleer dit zich zal voordoen.

Dank u mijn kinderen, dat is alles voor vandaag. Hartelijk dank.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina