TRANSFORMATIE VAN HET LICHAAM VOOR BILOCATIE.

Sessie nr.5 van 27 januari 2012 – opgenomen – Engelse vertaling - Origineel Frans/Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig:  B-Maya, Cyril and Wivine.

Ontvangen door Wivine, Cyril en B-Maya.

 

Bezoeker: Malvantra Melchizedek.

 

Malvantra sprak na 1u40min      Totale duur meditatie: 2uur.

Malvantra hier (door Wivine): Cyril, we gaan een poging doen om u te laten spreken. Wees voorbereid en daarna zal het aan B-Maya zijn.

Malvantra hier (door Cyril): Hallo mijn kinderen, dit is een ”Première”, een eerste poging.

Malvantra hier (door B-Maya): Hallo, B-Maya, ik weet dat dit vreemd is voor u, maar u moet echt begrijpen wie we zijn en wat we doen. Wij zijn hier niet om u kwaad aan te doen. Ik weet dat het tijd heeft benomen om deze verbinding te maken. Ik ben zo blij dat dit gebeurde.

Maakt u geen zorgen, we zullen elkaar regelmatig ontmoeten. Dit is het moeilijkste deel, de eerste stappen doen en ik weet dat het de tweede keer veel gemakkelijker zal gaan. Verander niet van houding omdat we net samen hebben gesproken en wij hopen dit met de hele groep te realiseren. Houdt u goed.

Malvantra hier (door Wivine): We gaan de verbinding verbreken. Het is zwaar geweest voor allen onder u maar we zijn blij dat het een succes was voor de eerste stappen van B-Maya en de tweede keer voor Cyril. Wij houden onze beloften en op één dag gaan jullie kundig onze stemmen kunnen dragen, jullie gaan onze woorden op een zeer goede wijze herhalen zodat in de toekomst, wanneer jullie tegen uw eigen volk spreken of andere personen, jullie beter onze begeleiding gaan volgen.

Zodra u persoonlijk contact met ons hebt gehad, zelfs al is het maar met deze eerste stappen om onze woorden te herhalen en dat u een gesprek met ons hebt gevoerd, dan zult u beginnen ons te vertrouwen. Het belangrijkste voor ons is inderdaad dat u vertrouwen in ons hebt en in de berichten die wij u doorgeven. We willen niet dat u ze zou gaan wantrouwen want we hebben veel taken die u opwachten waarvoor u onze precieze begeleiding nodig hebt.

Wanneer u allen geleerd hebt boodschappen uit te spreken dan gaan wij in vele talen kunnen spreken en wij zullen verschillende dingen zeggen aan elk van u of u het zelfde ding vertellen in verschillende talen. Dan kunt u daarna al deze berichten in één document samenstellen en ze valideren. {Wivine Opmerking: ieder van ons heeft zijn eigen recorder).

Het is van het hoogste belang dat u vertrouwen blijft houden in wat we u vertellen en in onze aanwezigheid zodat u niet bang voor ons hoeft te zijn. U moet aan ons wennen door ons te leren kennen en later, wanneer u zich meer comfortabel voelt met ons dan kunnen we ons laten zien en dan zult u niet meer panikeren. Wij zullen jullie dit vele malen vertellen zodat u ons op één dag gewoon zult verwachten en onze zichtbare aanwezigheid een normale zaak zult vinden.

Wij gaan u op voorhand vertellen welke kleuren wij hebben zodat u ons kunt onderscheiden. We gaan ons zeker niet vertonen vooraleer we zeker zijn dat u niet meer bang bent voor ons. U hebt al beelden van ons gekregen tijdens een meditatie, terwijl u in een andere geestestoestand vertoefde.

Wees geduldig, gestaag en regelmatig in het doen van deze meditaties en uw bevoegdheden zullen toenemen.

Later gaat u de capaciteit ontvangen om met ons naar andere locaties hier op aarde te gaan om wat werk te doen voor ons en namens ons spreken; u gaat dat ooit kunnen doen. Niet morgen, het zal een paar jaar in beslag nemen, maar u zult dat kunnen doen. We zullen u nu niet uitleggen hoe dit in zijn werk zal gaan.

Deze meditaties zijn daar een voorbereiding op, om uw fysieke lichamen op zodanige wijze te wijzigen dat u zeer snel naar een andere plaats op deze planeet kunt reizen en zelfs met ons meegaan naar sommige plaatsen op de Morontia werelden.

Dit zijn nieuwe experimenten met menselijke wezens die we sinds een lange tijd gepland hadden, maar we hebben dat programma in 2007 voor verschillende redenen stopgezet.

Nu gaan we op een andere manier te werk gaan met het opleiden van mensen zodat ze hun lichaam op zodanige wijze kunnen transformeren dat ze naar een andere plaats op aarde kunnen gaan om taken voor ons uit te voeren en dan terugkomen waar ze zich bevonden (= bilocatie). Dit is een eenvoudige manier om het u uit te leggen en deze meditaties zijn daar eveneens een voorbereiding op.

Dank u, mijn kinderen, en als u de mogelijkheid ziet om 2 meditaties per week te doen zou dat heel mooi zijn. Dank u mijn kinderen.

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina