De Afgrond van de Spirituele Hoogmoed.

Sessie nr.6 van 4 februari 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Engels/Nederlands/Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: B-Maya, E-Maya, Cyril en Wivine

Ontvangen door Wivine.

 

Bezoeker: Malvantra Melchizedek

Malvantra sprak na 1u30 min                   Totale duur mediatie: 1u53min.

 

Malvantra (Nederlands sprekend):

Dit is Malvantra hier. Wij groeten de jonge Karel die zich hier bij deze meditatie heeft aangesloten. Nu is jullie groep werkelijk volledig. Het zal nog een lange tijd duren vooraleer jullie allemaal op dezelfde golflengte zijn en zullen kunnen werken als een ‘Eenheid’ want grootse taken wachten jullie groep op.

Dankzij het feit dat Karel zich hier heeft bijgevoegd kunnen wij nu nog een taal meer uitoefenen. Zoals jullie al vele malen verteld werd is dat iets heel belangrijk voor ons, namelijk dat we dezelfde boodschap in meerdere talen tegelijkertijd kunnen doorgeven.

Dit is de eerste maal dat we in de Nederlandse taal spreken en wij zijn blij dat we dit hebben kunnen doen.

 

Wat betreft de dame in Frankrijk, zij zal haar beslissing moeten nemen. Zij is hiervan op de hoogte gebracht en moet zelf beslissen of ze zich volledig wil inzetten om deel te nemen in dit groots experiment.

 

Wij gaan nu overschakelen op een andere taal.

 

Malvantra (Frans sprekend):

Mijn kinderen, dit is Malvantra hier. Wij zijn zeer gelukkig dat de Belgische jongen zich geconnecteerd heeft met uw groepsmeditatie. Gans uw groep verbinden met de (universum) circuits zal nog een tijdje duren. Het feit dat we nu een taal meer hebben, het Nederlands, zal ons helpen om meer ervaringen op te doen door dezelfde boodschap op hetzelfde ogenblik in verschillende talen in verschillende oorden door te geven.

 

Dit is wat we voorheen wilden zeggen, dit was onze bedoeling als eerste experiment. Voor het ogenblik is alles nog in een experimentele fase en we beginnen hier met de mensen die hier wonen en degenen die van Europa naar dit oord gekomen zijn om u te helpen uw Lichtanker te scheppen. Het is vanaf deze plaats dat we in een paar jaar dit netwerk wereldwijd zullen kunnen uitbreiden.

 

Malvantra (Engels sprekend) :

De opdrachten die u later zult ontvangen zullen van zulk een niveau zijn dat we ze op dit moment niet kunnen uitleggen. Daarvoor zullen uw lichamen aangepast moeten worden zodat u leert "reizen door de ruimte met lichaam en ziel". U zult dan naar bepaalde plaatsen gaan en met onze hulp de lokale bevolking daar aanspreken en hun onze berichten overbrengen. Deze mensen hebben nood aan een fysieke aanwezigheid die u hen in de toekomst zult kunnen bezorgen. De meeste mensen hebben nog steeds veel moeilijkheden om persoonlijke relaties te ontwikkelen met Hemelse Wezens die zij niet kunnen zien. Dit is ook te wijten aan het genetisch erfgoed waardoor niet iedereen ontwikkelde psychische zintuigen bezit.

U gebruikt niet alle functies van uw hersenen voor het ogenblik en deze functies dienen om een hogere intelligentie, een meer Morontia Bewustzijn te verkrijgen samen met de capaciteit om duidelijk onze stemmen te horen en ons te zien.

 

Al deze opwaarderingen worden gedaan tijdens uw meditaties of tijdens uw slaap. Hoe meer u gaat deelnemen aan deze meditaties, hoe meer delen van uw hersenen u zult kunnen gebruiken. We kunnen nu al zeggen dat de mensen van uw groep zo’n 40 tot 80% van hun hersenen gebruiken. Dit geeft u de capaciteit om de “Energie van De Triniteit” op te nemen en deze te verzenden naar andere mensen, regio's, ramp- en oorlogsgebieden en om de ‘dolende zielen’ te helpen naar het Licht te gaan.

 

Hoe meer u deze capaciteiten zult gebruiken, alsook uw Licht Ankers voor deze doeleinden, hoe meer de “latente capaciteiten van uw brein” zich zullen ontwikkelen. Het zal uw DNA transformeren, het zal al uw cellen in Licht omvormen en het zal uw brein ontwikkelen.

 

Dat is wat we hier met u bereiken en naar wat u uitreikt door het geduld op te brengen om deze lange meditaties regelmatig en consequent te doen. De capaciteiten die u in een paar jaar zult bereiken zullen verbazingwekkend en enorm zijn en zeer moeilijk voor ons om uit te leggen.

 

U ontvangt deze capaciteiten om God, de Mensheid, de zichtbare en onzichtbare menselijke wezens in alle nederigheid te dienen.

Als u op een dag zou proberen deze te gebruiken om uw ego te stimuleren, voor uw eigen doeleinden en uw eigen glorie, dan zult u alles verliezen en zullen wij zelfs niets kunnen doen om u in leven te houden daar u een gevaar voor uzelf zou zijn.

 

Wij waarschuwen u hiervoor.

 

U staat op de drempel om deze reis te ondernemen en deze capaciteiten te ontvangen. Wanneer u door die deur stapt, is er geen weg meer terug, u zult het niet meer kunnen afzweren.

Als u in alle nederigheid met Liefde voor God en voor uw broers en zussen voortgaat en u wilt op onvoorwaardelijke wijze dienen, dan zult u heel ver geraken, heel ver en zeer hoog en u zult vele capaciteiten bezitten.

 

Maar als u uw nederigheid verliest en u uw ego begint te stimuleren, u trots te voelen en boven de andere wilt staan, u plaatsen tussen God en de mens, of zelfs God gaan ontkennen, of uw vaardigheden gaat gebruiken om u te verrijken op materiaal gebied voor uw eigen behoeften, die van uw familie of degenen die u dierbaar zijn, dan is er geen weg terug: u zult dan deze wereld verlaten.

 

Het is nu tijd voor u om heel diep over u zelf en uw ambities na te denken, over wat u wilt worden voordat we met ieder van jullie afzonderlijk van start gaan met de volgende fases.

 

De "Poorten van de Hemel" worden voor u geopend en wij zullen daar zijn om uw hand vast te houden en u te begeleiden. We zullen u nooit teleurstellen of laten vallen en u zult geen vijanden om u heen hebben buiten U ZELF; U kunt uw eigen vijand worden als u de weg van hoogmoed en persoonlijke ambities gaat volgen.

 

Wij zullen u tijd geven om uw besluit te nemen voor iedere fase, omdat we niet willen dat iemand een pad opgaat zonder waarschuwing van wat er met hem of haar zou kunnen gebeuren als men aan zijn trots zou bezwijken, zijn spiritueel ego of zijn eigen spirituele, emotionele en materiële ambities.

 

Dank u mijn kinderen. Ik hoop dat ik u dit kon uitleggen op een zeer duidelijke wijze.

 

U bent allemaal welkom, u bent allemaal bekwaam maar u moet dit besluit individueel nemen voordat we met ieder van u verder gaan na iedere volgende stap.

 

Dank u mijn kinderen. De sessie is beëindigd. Tot ziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina