Ontmoeting met onze Middenwezens.

Sessie nr.9 van 22 februari 2012 – opgenomen- Nederlandse vertaling – Origineel Frans.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: E-Maya, Cyril en Wivine.

Ontvangen door Wivine.

 

Bezoekers : Monsanloran en Malvantra Melchizedek

                  AYA, Meester Geest n° 7 van ons Superuniversum n°7, Orvonton

 

Monsanloran sprak na 58min                    Totale duur meditatie: 1u43min.

 

Monsanloran: ik ben gekomen om jullie belangrijk nieuws aan te kondigen. Jullie gaan nauw samenwerken met de Middenwezens van uw omgeving. Jullie ontvangen één Primaire Middenwezen en verschillende Secundaire Middenwezens. We zullen hen stapsgewijs voorstellen.

 

Dit Primaire Middenwezen kent uw regio’s in Centraal America al van heugenis en zal de Maya’s helpen in hun talen. De Primaire Middenwezens zijn androgyne (Hermafrodiete) wezens; ze zijn mannelijk en vrouwelijk.

 

De Secundaire Middenwezens die werden toegewezen aan uw groep hebben veel ervaring om jullie bij te staan met het werk in de “grensgebieden”. Jullie gaan ze met de tijd leren kennen, ze zien en leren onderscheiden.

U weet dat Middenwezens alle oer-rassen van de aarde vertegenwoordigen: het gele, het rode, het indigo, het blauwe, het groene en het oranje ras, evenals de latere gemengde rassen.

 

Wees niet verbaasd als jullie ze gaan zien. Ze zijn allemaal zeer verschillend, zijn zeer verschillend gekleed en kunnen mannelijk of vrouwelijk zijn. Er zijn er die lijken op de inheemse bevolking van de Amerika's, anderen lijken op de vroegere gemengde rassen van het Middellandse-Zeegebied, ze kunnen er Kaukasisch, Afrikaans of hindu uitzien, enzovoorts.

 

Het zullen de Maya’s zijn die het Primaire Middenwezen gaan zien die het uiterlijk zal aannemen voor hen van een ancestrale Maya-leider.

 

Dus wees niet verbaasd de dag dat jullie ze kunnen zien daar zij zeer verschillende externe aspecten kunnen hebben van de uwe. Ze kunnen zich kleden zoals ze willen: in Aziatische, Egyptische, Afrikaanse of Amerikaanse inheemse kleding, ongeacht. Ik vertel jullie dit zodat jullie niet verbaasd zouden zijn, noch angst zouden hebben wanneer jullie hen zullen kunnen waarnemen. Dat is de reden waarom wij hen aankondigen omdat jullie hen op een dag zullen zien en met hun zult converseren. Jullie gaan veel met hen samenwerken.

 

Alles gaat zeer snel vooruit voor het ogenblik en het was nodig dat we jullie hun aanwezigheid kenbaar maakten. Tot ziens, mijn kinderen.

 

AYA hier: Ik ben het, uw Meester Geest nr.7 van uw Superuniversum nr.7.

Mijn kinderen jullie gaan met rasse schreden vooruit en dat wil zeggen dat het reisje dat we voor jullie in petto hebben sneller zal gebeuren dan aangekondigd.

Bereid jullie voor, mijn kinderen, om deze fantastische reis te ondernemen die jullie zich gaan herinneren en gaan beschrijven voor de komende generaties.

 

Wij willen nog iets belangrijks zeggen met betrekking tot de aankondiging van nieuwe onthullingen die een aanvulling zouden zijn op het Urantia Boek. De Hemelse Orde die zich bezig houdt met het voorbereiden van toekomstige onthullingen is verre van klaar en heeft ook zijn toestemming niet gegeven voor het verspreiden van hun informaties.

Wat we van plan zijn om te doen, met instemming van de Ouden van Dagen, zijn bijlagen voortbrengen aan het Urantia Boek om het te vereenvoudigen, begrijpelijker en toegankelijker te maken voor een groter publiek.

 

Het zal ook elementen bevatten waarover niet werd gesproken om bepaalde onderwerpen te verduidelijken. Het is in die zin dat er nieuwe onthullingen zullen komen maar waarvan men niet zal mogen zeggen dat ze de “6de grote openbaring” gaan vormen. Het zal zijn als een extensie of bijlagen aan de “5e openbaring” om sommige verwarringen te elimineren die te wijten waren aan het feit dat in de periode waar het Urantia Boek werd geschreven niet alles kon gezegd worden en er onderwerpen waren die toen taboe waren.

 

Het zal nu mogelijk worden om gans het lokaal universum Nebadon één stap verder te brengen op de weg naar Licht en Leven dankzij de nieuwe overeenkomst die Christus Michael ontvangen heeft van de Ouden der Dagen om de opstand te berechten in zijn geheel en met alle stoom vooruit te gaan met de opgestelde plannen om alle planeten van de opstand in overeenstemming te brengen met de rest van het Satania Stelsel.

 

Er zijn veel projecten in functie gebracht hier op Urantia en op de andere rebelse planeten en alles zal parallel verlopen. Het zal een gesynchroniseerde onderneming zijn. Het enige wat er is, is dat er op Urantia een iets grotere “schoonmaak” te doen valt dan op andere rebelse planeten maar dit is nu een detail dat spoedig zal worden opgelost.

 

Dank u, mijn kinderen, om mij het woord te hebben gegeven en naar mij geluisterd te hebben. Tot weerziens.

 

Malvantra hier: ga nog wat door met uw meditatie. We gaan een poging ondernemen, misschien met iemand van hier of van Europa die hieraan deelneemt. Ik zal terugkeren wanneer de meditatie voltooid is. Bedankt om een ondersteuning te zijn voor uw collega's en metgezellen.

 

{Na 20 minuten wachten is er een kleine poging geweest bij Cyril met enkele woorden.}

 

We hebben geprobeerd om iedereen te verbinden en de boodschap te laten vertrekken naar u allen. U wordt soms gebruikt als een centrale om berichten door te geven en dat is ook een van de tests die we doen met jullie hier en zij die hieraan deelnemen in het buitenland. Alles is niet helemaal op zijn punt en dat is de reden waarom wij jullie bedanken voor uw geduld.

 

Wanneer al deze proeven zullen worden afgerond en dat iedereen degelijk zal verbonden zijn en in circuit gebracht, dan gaan jullie de voordelen daarvan opstrijken en wij de nodige ervaring om anderen op te leiden. Maar het zal nog verscheidene en meer maanden duren. De nieuwe zullen het gemakkelijker hebben dan jullie omdat jullie de pioniers van dit systeem waren en voor een pionier duurt het altijd langer en is alles moeilijker maar u zult beloond worden voor uw inspanningen, maakt u geen zorgen. Dit is uw manier om te dienen en anderen dienen op hun wijze.

 

Bedankt, mijn kinderen, en we zullen alles progressief uitleggen. Tot ziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

 

startpagina