Houdt rekening met dit bericht.

Sessie nr.11 van 3 maart 2012 – opgenomen – Nederlandse vertaling –Origineel Engels.

Plaats: Mezza Verde in Placencia, Belize.

Aanwezig: B-Maya, E-Maya, Cyril en Wivine.

 

Ontvangen door B-Maya.

 

Bezoekers : Kuwaya –Meester Geest nr.2 van Superuniversum nr.2 – De Stem van de Eeuwige Zoon.

 

KUWAYA sprak na 1u30min.           Totale duur meditatie: 1u48min.

 

Kuwaya: Goedendag iedereen. Het is een vreugdevolle dag voor ons allemaal hier. We zijn zo blij te zien dat deze groep de routine aanhoudt om deze meditaties te blijven doen die uw hart als één groep versterkt. We zijn zo blij dat onze boodschap kan worden onthuld. Ik moedig iedereen in deze groep aan om nooit uit elkaar te gaan.

Houdt op met te concluderen en blijf denken aan wat er nog te gebeuren valt. Er zijn nog meer interessante dingen die gaan komen, het is net begonnen. Iedereen in deze groep zal ooit de capaciteit bezitten om onze berichten te transformeren.

 

Wij kunnen nog veel meer berichten versturen, maar u moet eerst begrijpen dat het "Licht" waarmee wij u verbinden "kleine elektronen" zijn die zich zeer, zeer, zeer snel kunnen verplaatsen en deze “Lichtjes” worden gebruikt als “speciaal gecodeerde transmitters”.

U wordt gebruikt als een "modem" die deze 'elektronen' ontvangt en wanneer ze via uw kroon-chakra binnenkomen bent u degene die ze transformeert in uw taal en overbrengt als bericht aan de mensen.

 

Onze boodschap aan u is: blijf voortdoen met deze meditaties en ik moedig iedereen hier nu aan om dit te doen want hoe meer u in diepe meditatie gaat hoe meer u deze "elektronen" gaat ontvangen en we zijn speciale "procedures" binnenin u aan het installeren die de omvorming van deze “licht-elektronen” in begrijpelijke berichten omzet voor u.

 

B-Maya, u hebt nog veel bijkomend te leren en ik moedig u aan meer deel uit te maken van deze meditaties en ook anderen te helpen. Wij stimuleren ook het Maya meisje dat hier aanwezig is. Ze zijn nog steeds bezig met iedereen zodat iedereen dezelfde capaciteiten zou hebben om deze “licht-berichten” kundig te kunnen omzetten.

 

Zoals ik al eerder zei, heeft iedereen de capaciteit om deze “licht-elektronen” te verzamelen in zijn bovenste chakra’s maar niet om ze om te zetten in menselijke taal om de boodschap aan anderen over te brengen en dat is wat u dient te begrijpen.

 

Ik moet nu gaan. Houdt rekening met dit bericht.

Tot weerziens.

 

EINDE.

MEZZA VERDE GROEP.

http://www.mezzaverde.com

Voor de uitleg van de woorden in het blauw zie het Urantia Boek.

startpagina